Äänestä meidän valmentajaa!
4.10.2018 21:35 Uutiset / F2-10/11

Valmentajamme Henri on ehdolla!


Valmentajamme Henri Hämäläinen on ehdolla Vuoden Vapaaehtoiseksi.

Vapaaehtoistoiminta on ollut tärkeässä roolissa Henrin elämässä siitä lähtien kun hän nuorena poikana yli 25 vuotta sitten lähti mukaan vapaapalokuntatoimintaan (Oitbacka FBK-VPK). Hän on edelleen aktiivinen ja ylpeä vapaapalokuntalainen.

Vuonna 2016 Henrillä todettiin krooninen leukemia. Alun vakavien komplikaatioiden jälkeen hän tuli mukaan Suomen Syöpäpotilaat ry:n verkostotoimintaan vertaisena. Nopeassa tahdissa hänestä tuli potilasaktiivimme, joka on mukana ideoimassa uusia toimintamuotoja, osallistuu KML-potilaiden edustajana kansainvälisen potilasjärjestön kokouksiin ja välittää tietoa eteenpäin kotimaisessa verkostossa.

Henri on myös antanut kasvonsa ja oman tarinansa Minä, syöpä ja työ -hankkeen ajamille asioille – sille, että syöpää sairastavanakin on mahdollista jatkaa työelämässä. Hän on ollut puhujana vertaistapahtumassa, kuvannut ja editoinut videon koulutuskäyttöä varten ja on tulossa syksyn mittaan mukaan niin työterveyshuollon koulutustilaisuuksiin kuin työelämähankkeen Hyvänlaatuinen työ -seminaariin.

Henri on loistava esimerkki siitä, että syöpään sairastunut on ihminen, jolla on elämässään kaikenlaista: perhe, työ, vapaaehtoistyö, urheilu – ja se syöpä. Kaiken tämän mahduttaminen elämään vaatii yhdistelykykyä ja sitä Henriltä löytyy. Tästä todistaa hänen kolmas vapaaehtoisuuden areenansa oman pojan jääkiekkojoukkueen valmentajana.

Lisää Henristä: https://syopajatyo.fi/henri-hamalainen-vuoden-vapa...

Äänestä Henriä: https://link.webropolsurveys.com/Participation/Pub...


   
Lisää uutisia
Oulunkylän Kiekko-Kerho
«  Helmikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
 
Ilmoittautuminen
Palautteet
Ilmoittaudu mukaan luistelu- ja kiekkokouluun
Leirille ilmoittautuminen
Kategoriat